Bemærk denne side bruger cookies for at give dig de bedste oplevelser


Accepterer Cookies     or     Forlad siden

Platinum snacks og godbidder

Platinum Snack og Godbidder!

Platinum snack og godbidder er en eksklusiv serie med hele 73% frisk kød og masse af smag. Den sunde og gode måde at kræse lidt for din hund.

49,00 kr

PLATINUM FIT-STICKS KYLLING OG KANIN I disse godbidder bruges kun det bedste fra frisk slagtet kylling og kanin, uden at tilsættes vand, Platinum godbidder fremstilles ved at kødet (76%) koges nænsomt med ris i kødets egne saft. Bagefter bliver de tørret og formes til bløde stænger, der kan deles og bruges som godbidder, eller som snack i deres egentlige facon.

49,00 kr
49,00 kr

PLATINUM FIT-STICKS KYLLING OG LAM I disse godbidder bruges kun det bedste fra frisk slagtet kylling og lam, uden at tilsættes vand, Platinum godbidder fremstilles ved at kødet (76%) koges nænsomt med ris i kødets egne saft. Bagefter bliver de tørret og formes til bløde stænger, der kan deles og bruges som godbidder, eller som snack i deres egentlige facon.

49,00 kr
49,00 kr

PLATINUM CLICK-BITS KYLLING OG LAM I disse godbidder bruges kun det bedste fra frisk slagtet kylling og lam, uden at tilsættes vand, Platinum godbidder fremstilles ved at kødet (76%) koges nænsomt med ris i kødets egne saft. Bagefter bliver de tørret og formes til små kødben.  Det er en reel sund fedtfattig godbid til daglig træning/belønning til din hund.

49,00 kr
Vis 1 - 3 ud af 3

Nyheder

Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

© Alle rettigheder er forbeholdt Butik Lunden