Liste over varer efter mærke PLATINUM Hundefoder

Hundemad fremstillet efter Fleischsaftgarung (FSG) metoden.

FSG Hundefoder er hundefoder tilberedt i kødsaften fra det friske kød, dette giver en blød og sej foderpille fuld af naturlig smag, sundt fuldfoder til din hund.

Platinum Hundefoder - Mindst 70% frisk kød og 100% naturlig smag

Vi anbefaler Platinum hundefoder fordi... Når kun det bedste er godt nok til vores hunde, er Platinum Hundefoder et oplagt valg, hos Platinum hundefoder sættes der særlig vægt på de ingredienser, der indgår i dette kvalitetshundefoder, og i den forbindelse, har Platinum bevidst taget en anden tilgang til fremstilling af hundefoder: Platinum hundefoder bruger mindst 70 procent Fersk kød i deres hundefoder!  Sammensætningen sigter efter ulvens naturlige byttedyr, derfor er 70% kød og resten udgøres af grøntsager, urter, olier m.m. Til hvert kilo færdig Platinum hundefoder bruges 1,27 kilo frisk kød og 0,55 kg kartofler, ris, grøntsager, olier m.m. Dette koges nænsomt i 2 timer, køles ned til stuetemperatur. Herefter tilsættes vitaminer og mineraler, dette sikre optimale udnyttelser af disse vigtige ingredienser. Til sidst koldpresses Platinum hundefoder til piller med et naturlig højt indhold af fugtighed, dette giver et fantastisk velsmagende og velnærede hundefoder i en særlig (uden e) kvalitet. Vi har siden 2014 brugt Platinum i vores eget opdræt, og uanset hvilken en race du har, bør du overveje Platinum til dine hunde.

Platinum Hundefoder er noget ganske særligt!

Platinum Hundefoder er noget ganske særligt, det vil du opdage allerede når du lukker posen op, bløde indbydende foder piller, og når din hund præsenteres for Platinum hundefoder, slikker den sig om munden og "siger" tak. Når du så også bruger Platinum træningsgodbidder, så får din hund den bedste hverdag, alt dette skyldes, at der til hvert kilo Platinum hundefoder bruges der 1,27 kilo frisk kød og 0,55 kg grøntsager, olier, kartofler m.m. Dette langtidskoges nænsomt afkøles og herefter tilsættes vitaminer og mineraler og Platinum hundefoder koldpresses til en blød foderpiller. Dette giver et velsmagende, velnærede og fantastisk hundefoder.

Tilberedning af Platinum Hundefoder

Platinum Hundefoder er noget ganske særligt, det vil du opdage allerede når du lukker posen op, bløde indbydende foder piller, og når din hund præsenteres for Platinum hundefoder, slikker den sig om munden og "siger" tak. Stykker af Frisk kød er nænsomt kogt mørt sammen med grøntsager i kødets egen saft, ingen vand tilsættes til processen. Derefter afkøles Platinum Hundefoder nænsomt, vitaminer og mineraler tilsættes ved stuetemperatur, hvilket sikre at deres naturlige tilstand og næringsværdi fastholdes. Herefter koldpresses pillerne til et lækkert blødt og saftigt hundefoder i Platinum Kvalitet. Derfor tør vi sige, når du fodrer med Platinum Hundefoder, giver du kun din hund det bedste af det bedste, dette er med til at sikre et sundt og langt hundeliv i fuld vigør og masser af glæde til gavn for både hund og ejer. Når du så også bruger Platinum træningsgodbidder, så får din hund den bedste hverdag, alt dette skyldes, at der til hvert kilo Platinum hundefoder bruges der 1,27 kilo frisk kød og 0,55 kg grøntsager, olier, kartofler m.m. Dette langtidskoges nænsomt afkøles og herefter tilsættes vitaminer og mineraler og Platinum hundefoder koldpresses til en blød foderpiller. Dette giver et velsmagende, velnærede og fantastisk hundefoder.

Der er 188 varer.

Viser 1-9 af 188 element(er)
Måle bæger PLATINUM hundefoder

  Måle bæger PLATINUM hundefoder

  Pris 0,00 kr.
  PLATINUM Brochure

   PLATINUM Brochure

   Pris 0,00 kr.
   Måle bæger VETACTIVE hundefoder

    Målebæger VETACTIVE hundefoder

    Pris 0,00 kr.
    50 gram smagsprøve på PLATINUM Kylling voksen Hundefoder

     50 gram smagsprøve på PLATINUM Kylling voksen Hundefoder

     Pris 6,00 kr.
     50 gram PLATINUM Adult Iberico and Greens smagsprøve

      50 gram PLATINUM Adult Iberico and Greens smagsprøve

      Pris 6,00 kr.
      50 gram PLATINUM Adult Beef and Potato Smagsprøve

       50 gram PLATINUM Adult Beef and Potato Smagsprøve

       Pris 6,00 kr.
       50 gram PLATINUM Puppy Kylling smagsprøve

        50 gram PLATINUM Puppy Kylling smagsprøve

        Pris 6,00 kr.
        50 gram PLATINUM Lam + Ris Voksen hundefoder smagsprøve

         50 gram PLATINUM Lam + Ris Voksen hundefoder smagsprøve

         Pris 8,00 kr.
         50 gram PLATINUM Vetactive Light Hundefoder smagsprøve

          50 gram PLATINUM Vetactive Light Hundefoder smagsprøve

          Pris 8,00 kr.
          keyboard_arrow_up