Handelsbetingelser på Platinum.dk

Navn og Adresse

Platinum.dk v/Butik Lunden
Rolioghedsvej 8
6600 Vejen
Cvr nummer 31922631
Mail: mail@butiklunden.dk
Telefon: 40803132

Fortrydelsesret

14 dages returret

Som kunde hos Butik Lunden har du 14 dages fortrydelses ret. Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du modtager dine varer. Ønsker du at benytte din fortrydelsesret sender du blot dine varer retur til os, de sendes i original emballage med tydelig afsender navn og adresse. Er produktet blevet brugt kan vi være nødsaget til at reducerer i din pris. Send gerne en mail til os om at dine varer er på vej, evt. hvorfor du fortryder, vi tilbagefører din betaling efter modtagelse af varerne. Bemærk du hæfter selv for risiko og omkostninger ved returnering. Er du på nogen måde i tvivl er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Smags garanti.

Hvis din hund ikke vil spise vores foder eller der en anden grund til at du ønsker at returnerer vores foder tilbyder vi smags garanti, du sender blot fodret retur til os, du finder link til vores returportal nederste på siden, vi krediterer det foder der er tilbage til samme kg pris som du har givet ved købet. Foder der leveres retur på smags garanti skal returneres senest 6 mdr før udløbs datoen på fodret. er du i tvivl er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Person data

Hos Butik Lunden passer vi godt på dine persondata, vi indsamler kun almindelige persondata som navn, adresse, telefonnummer og mail adresse, disse oplysninger bruges for at sikre at du modtager dine varer på den mest hensigts mæssige måde, dine oplysninger vider formidles udelukkende til tredje part når disse er involveret i levering af ordre til dig.

Du kan til en hver tid se hvilke person data vi opbevarer om dig og rette disse under din konto. Hvis du ikke ønsker at vi opbevarer dine data længerer kan du til en hver tid bede om at få slettet din konto og dine oplysninger i vores system, dette opnås ved at sende os en mail med dine ønsker eller ved at ringe os op, vi downloader herefter alle dine fakturaer og sender disse på mail hvis du ønsker dette og sletter herefter alle dine oplysninger i vores system, ellers opbevarer vi dine data lige så længe du ønsker at være kunde hos os.

Data ansvarlig er Butik Lunden, kontakt person er Allan Bekker.

Ombytning

Enhver vare kan byttes indenfor 14 dage. Du skal selv betale fragten for varer, der returneres. Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer samt hvilken størrelse og vare, du ønsker i stedet. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage.

Reklamation

I følge den nye købelov, kan du reklamere over dit produkt i 24 måneder. Du kan altså reklamere over dit produkt, hvis du indtil 24 måneder efter købet finder fejl og mangler, som ikke skyldes slid eller uagtsomt brug. Det betyder, at hvis din vare går i stykker, så kan du gå til sælger i to år og bede om at få skaden udbedret.

Den nye købelov opererer med en formodnings frist, som gælder de første seks måneder. Formodnings reglen betyder, at hvis varen går i stykker inden for de første 6 måneder efter købet, er der en formodning for, at varen var defekt fra start af. Det betyder samtidig, at inden for de første 6 måneder er det sælgeren, der skal bevise, at kunden har behandlet varen forkert. Efter den normale bevisbyrde regel er det forbrugeren, der skal bevise, at der er en mangel ved varen, men denne hovedregel undtages i den nye købelov inden for de første 6 måneder efter købet.

Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer, og hvad der er galt med varen, evt. skrevet på en kopi af fakturaen. Ved reklamation sendes varerne til os.

Leverings betingelser

Ved bestilling inden kl. 12.00 på hverdage afsendes lagerførte varer så vidt muligt samme dag, dog senest 2-3 hverdage efter. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 2-3 hverdage efter ordremodtagelse, der er enkelte varer der er undtaget, dette er oplyst på hver enkel varer. Skulle en vare være udsolgt vil vi kontakte dig med information her om!

Forsendelse af ordre

Alle ordre på Platinum.dk er fragtfrit leveret ved bestilling for over 149,- kr inkl. moms.

Ved ordre under 149,- kr koster levering til adressen 50,00 kr og 35,00 kr til nærmeste udleverings sted.

Mindre varer sendes med Post Nord til egen adresse eller nærmest posthus efter eget valg, større ordre sendes med fragtmand Brink Transport eller AH Transport i Vejen.

Alle varer leveres så længe lager haves. Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer. Ved levering til øer uden broforbindelse kan der forekommer fragt tillæg, er du i tvivl er du velkommen til at spørge.

Ved levering af foder samt større artikler ordre over 20 kg, leveres ordren med fragtmand, bemærk at levering med fragtmand er kantstens levering og ikke bære op, skulle i ikke være hjemme når fragtmanden ankommer, vil han prøve at træffe jer på telefon, for at høre om ordren kan stilles eller evt. afleveres ved nabo eller lignende, træffer han jer ikke ringer de til os, derfor, oplys venligst om ordren kan sættes hvis i ikke er hjemme!

Vi leverer kun i Danmark dog ikke til Færøerne og Grønland.

Transportskade

Når du modtager varer sendt med Fragtmand er det vigtigt at efterse pakken/pallen for defekter, skulle der være tegn på defekter skal dette påføres fragtbrevet og både chauffør og modtager skal underskrive fragtbrev. Kopi af fragtbrevet med angivelse af skaden samt underskrevet af både modtager og chaufføren, samt billeder af skaden skal sendes til os enten via mail eller brev. Vi vil herefter hurtigst muligt behandle skaden i forhold til transport firma for at sikre modtager den bedste service muligt. Når fragtbrevet er underskrevet uden anmærkninger eller der er aftalt med fragtfirmaet at ordren kan stilles uden underskrift, ophører fragtfirmaets ansvar overfor godset.

Betalingsbetingelser

De viste priser på Butik Lunden.dk er inklusiv dansk moms (25%).

I betalingsfasen får du opgivet, hvilke varer du har bestilt samt den samlede pris. Når du vælger at gå til kassen, bliver du ført til e-pays sikre server, hvor du skal indtaste følgende:

* Kortnummer                                                                      
* Udløbsdato
* Kontrolcifre

Såfremt du ikke udfylder disse felter korrekt, kan vi ikke gennemføre dine varekøb.

Kontrolcifre giver øget sikkerhed, når du bruger betalingskort på internettet.

Hvad er kontrolcifre?
Kontrolcifre er et trecifret tal - typisk de tre sidste tal i en talrække - som er trykt bag på dit betalingskort.

Hvor på kortet finder du kontrolcifrene?

Cifrene findes på bagsiden af dit kort. Kontrolcifrene kan være placeret forskellige steder afhængig af kortype.

Du vil efter vi har modtaget betaling få tilsendt en faktura pr. mail.

Din betaling vil blive trukket når din ordre er pakket og klar til afsendelse.

Vi er altid lydhør overfor dine oplevelser, gode som dårlige, ring eller skriv til os hvis der noget ved din leverance du ikke er tilfreds med, kun på denne måde kan vi gøre det bedre næste gang.

keyboard_arrow_up