Purin indholdet i PLATINUM Hundefoder

list In: Platinum hundefoder comment Comment: 0 favorite Hit: 2403

Purin indholdet i PLATINUM

Vi har ikke analyserede værdier af purinindholdet i vores hundefoder. 

Puriner er forbindelser, der findes i alle kroppens celler, da de er komponenter i det genetiske materiale. Derfor er fødevarer med mange celler (f.eks. gær, indmad, slagtebiprodukter) meget rige på puriner. Normalt giver en kost rig på puriner ingen problemer for hunden.

Ved sygdommen gigt kan årsagen også være et forstyrret purinstofskifte, urinsyre aflejres i led, organer og andre celler. Også her er en lav-purin diæt indiceret. Hunde får dog ikke gigt!

Hunde med f.eks leishmaniasis, som behandles med allopurinol, eller mange dalmatiner af genetiske årsager, har problemer med at nedbryde puriner. Disse hunde kan udvikle smertefulde og farlige urin- eller nyresten. I sådanne tilfælde giver en lav-purin diæt perfekt mening.

Generelt har kød et ret højt purinindhold, muskelkød har væsentligt lavere værdier end for eksempel organer eller indmad, hvilket vi ikke bruger i produktionen af ​​vores foder. På grund af sammensætningen af ​​vores tørfoder kan det antages, at varianten PLATINUM LAMB + RICE har det laveste purinindhold i sammenligning med PLATINUMS øvrige varianter af voksen foder.

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
keyboard_arrow_up