Vi gør din hund glad

list In: Platinum hundefoder comment Comment: 0 favorite Hit: 1247

Sund og velsmagende hundefoder sikre din hund et godt liv....

Platinum Hundefoder er sammensat ud fra en filosofi om at vores hunde skal have det samme at spise som de ville kunne finde i naturen, tager vi en kanin som eksempel består den af ca 70% kød, resten er er hovedsageligt indmad og mave indhold, vi sammen sætter vores foder så din hund får et sundt og velsmagende hundefoder.

Platinum er andreledes på mange punkter, vores fremstillings metode er også andreledes, vi tilbereder kødet (mindst 70%) kogt i dets eget saft uden at tilsætte vand, ja faktisk så bruger vi til 1 kilo færdigt hundefoder 1,27 kg frisk kød samt 0,55 kg grøntsager, ris, majs, kartofler m.m, alt efter variant, det koges mørt ved max 95 grader i kødets eget saft. Derefter afkøles det og vigtige vitaminer og mineraler tilsættes, til sidst koldpresses fodret til foder piller og pakkes direkte i posen, ingen opbevaring i lager silo med risiko for lager mider. Når pillen er presset indeholder den stadig 19 % fugt, og da vi ikke har tilsat vand under tilberedningen er det rent koncentreret kødsaft, hvilket giver en naturlig smag i fodret, ingen tilsat smags forstærker eller kunstige e numre.

Se det er derfor vi siger at Platinum er noget ganske særligt, tror du ikke på os, så lad din hund afgøre det for dig, og lad os gøre din hund glad, i dag, i morgen og resten af jeres tid sammen.

Tags: tørfoder
søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
keyboard_arrow_up