Ingen fodermave
på grund af Fleischsaftgarung

Hundemad fremstillet efter Fleischsaftgarung (FSG) metoden.

Hvad er Fleischsaftgarung?

Fleischsaftgarung er en tilberedningsmetode til tilberedning af fersk kød. Den blev egentlig opfundet i et køkken og ikke i dyrefoderindustrien. Modellen er baseret på teknikker, som topkokke ofte bruger til at gøre kød mere velsmagende, mørt og sundere gennem en langtidstilberedning ved lave temperatur og i kødets eget kødsaft. Fleischsaftgarung er en udvalgt kombination af disse tilberedningsteknikker, tilpasset hundens fysiske behov og interesser.

Med Fleischsaftgarung hæves kvaliteten af hundemad til et niveauet som menneskelig mad af høj kvalitet. Dette følger tidens trend, fordi hunden nu er en del af familien og ikke længere en del af ulveflokken. Ingen ønsker at placere et familiemedlem eller en bedste ven i en dårligere position, så hunden får mad af samme kvalitet som vi gør og ikke mad som dyrene ude i stalden.

Velkommen til Snoopy!

Snoopy har udnævnt sig til ambassadør for at fortælle hvordan PLATINUM Hundefoder fremstilles og hvad Fleischsaftgarung egentlig er. Han vil hjælpe os med at forklare detaljerne.

Fleischsaftgarung for at beskytte hundens sundhed

I en verden fuld af reklameløfter er det svært at se forskellen mellem godt og dårligt. Vi har derfor bedt TÜV-Süd Elab om regelmæssigt og uafhængigt at teste vores hundemad fremstillet af Fleischsaftgarung og offentliggøre alle testparametre online, så alle kan se.

Testparametrene formuleret som spørgsmål:

Er Fleischsaftgarung fremstillet tørfoder, vådfoder og snacks faktisk fremstillet ud fra den annoncerede mængde fersk kød?

✔ Ja, dette bekræftes af TÜV-Süd Elab-testen

Er angivelserne på emballagen korrekte?

✔ Ja, dette bekræftes af TÜV-Süd Elab-testen

Er Fleischsaftgarung fremstillet tørfoder, vådfoder og snacks uskadelige med hensyn til forurenende stoffer som bakterier (Enterobacteriaceae, E. coli, formodet Bacillus cereus, stafylokker, Clostridium perfringens, Salmonella og andre), gær / form samt tungmetaller og mykotoksiner?

✔ Ja, dette bekræftes af TÜV-Süd Elab-testen

Flere oplysninger på: www.tuvsud.com/elab/PLATINUM

Fleischsaftgarung er årsag til de særlige egenskaber ved vores hundemad:

✔ Særligt rig på næringsstoffer

✔ En godbid for din hund

✔ Let fordøjelig

✔ Ekstremt økonomisk i brug på grund af dens høje næringsindhold

✔ Godt for tænderne (færre kulhydrater reducerer dannelse af tandsten)

Yderligere egenskaber ved vores tørfoder:

✔ Blødt og lækkert takket være kødsaften

✔ Svulmer ikke op (ingen fodermave)

Naturen skabte din hunds krop til frisk kød, som hjørnetænder(1) og kindtænder (2) i hundens bid tydeligt viser os. Og fersk kød ville selvfølgelig ikke være frisk uden den næringsrige kødjuice.

Fleischsaftgarung giver en sundhedsrelateret livskvalitet

Hvordan har du det? Spørgsmålet handler om din eneg opfattelse af dit helbred. Hos mennesker som hos hunde består dette af fysisk velvære, mental tilstand og social situation. Hvordan har din hund det, når du lukker døren til ham? Fysisk sund, men ...

Oprindelsen til den indenlandske hund går tilbage omkring 15.000 år. I dag er skoven sjov for hunden, men ikke et livsalternativ. Familien har helt erstattet flokken. Tidligere blev hundens opfattede helbred formet af dets position i flokken. I dag er det hans position i familien. Derfor bør hunden ikke føle sig dårligere stillet i noget livsområde end de andre familiemedlemmer eller hans pårørende.

keyboard_arrow_up